Q Magazine | Publicat la 21:51 | 11.01.2016 | 2 comentarii

Adrian Thiess pentru Q Magazine: “Candidez!”

de Q Magazine

Fost consilier prezidenţial, om de afaceri şi strateg al câtorva campanii electorale, Adrian Thiess a declarat, luni seară, pentru Q Magazine, că va candida la Primăria Capitalei. “Cred că este momentul să fac pasul în faţă, să ies din umbră, unde am sprijinit victoriile altora, şi să lupt pentru propria mea victorie”, a declarat Thiess.

Întrebat fiind despre posibilii contracandidați, omul de afaceri spune: "Nicuşor Dan este o creaţie a fostului PDL şi  abia îmi doresc o confruntare televizată cu acesta, însă cred că o va refuza. Eu aşa aş face în locul lui! Elena Udrea ne-ar putea povesti mai multe despre procesele intentate de Nicuşor Dan şi retrase ulterior. Cristian Buşoi este prietenul meu. L-am anunţat asta seară despre intenţia mea de a candida şi sper să rămânem prieteni ”.

Thiess a coordonat campania electorală a lui Sorin Oprescu, la primul mandat. “Sorin Oprescu a fost cea mai mare dezamăgire nu doar a mea, ci a tuturor oamenilor care l-au sprijinit. Într-un fel, şi eşecul lui în administraţia locală m-a determinat să candidez",  a declarat Thiess.

Prefer să fac lucruri nu să vorbesc despre ele

Despre obiectivele sale pe care le va urmări pentru Primăria Capitalei, Adrian Thiess spune că “un an de mandat al meu, nu se va compara cu niciun mandat integral al oricăruia dintre primarii de până acum. Prefer totuşi să nu vorbesc despre obiective, ci să fac lucruri!”.

Adrian Thiess a organizat în ultimii ani o serie de conferinţe importante care i-au adus la Bucureşti pe vicontele Etienne Davignon, preşedintele Grupului Bilderberg, pe  Richard Hass, Preşedintele Consiliului pentru relaţii externe al SUA, pe Mihail Gorbaciov, pe  Sir Tim Berners-Lee, inventatorul www-ului, pe Ronnie O'Sullivan etc.

Thiess este acţionar la firma Eurostar Catering Expres, operatorul naţional pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior din România: Săgeata Albastră, rapid şi accelerat. Thiess mai deţine împreună cu soţia sa, Elena Delia Thiess, încă trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center si Casa Elegance D&A 1874.

Elena
12.01.2016, 23:10

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: 2016anbun2016@gmail.com

Ioan Danila
12.01.2016, 15:54

La Primăria Capitalei ca de altfel la mai toate primăriile locale de judeţ şi comune din ţară şi mai ales la Primăria Capitalei NU trebuie să mai ajungă ŞMENARI din grupurile politice organizate în a dezmembra Romania şi cu atât mai puţin acest MARŢAFOI din clica lui Iohanis şi a lui Cioloş.
Destul! Ajunge cu minciunile şi hoţiile cu care un Halaicu, Ciorbea, Videanu Lis şi cei care au mai trecut pe la capitală, ne-au îmbrobodit, lăsând capitala să arate aşa pe bulevardele principale lăsând ca privaţii să mai planteze pe ici pe colo câte un BLOCŞOR sau TURNULEŢ în raport cu interesele lor!
Cetăţenii capitalei nu trebuie să se mai lase amăgiti de aceşti farisei ce au contribuit la distrugere lucrând doar pentru interesele lor personale şi a celor ce i-au propulsat.
Nu m-am hotărât să candidez însă dacă a-şi face-o, nici unul din primarii de după 1989 n-ar rămâne nepedepsit şi deposedat de tot ceea ce au acumulat ei şi familiile acestora, necinstit.
Deviza mea este că, ,,Nu poţi să deţii averi nejustificate".

Comentariul dumneavoastră
Sectiuni: ACTUAL, POLITICĂ, ECONOMIE, EXTERNE, INTERVIU, COVERSTORY, SPORT, SĂNĂTATE, TECH & NET, CULTURĂ, Actualitate: Ce nu se vede la TV, Galerie foto, Video


Servicii: Ultima ora, RSS feeds, Mobile, Revista: Abonamente, Redactia

Info plus: Curs valutar Editorial: Blog Floriana Jucan


Continutul www.qmagazine.ro reproduce, partial sau integral, fara a fi identic, continutul revistei “Q Magazine”.


Publicitate

Pentru oferte de publicitate, detalii legate de format si alte informaţii, contactaţi-ne la 021 230 39 91 sau la adresa de email office@qmagazine.ro